Privacy & Cookies

GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS:
Bij elk bezoek aan onze webwinkel verkrijgen wij gegevens van u zoals persoonsgegevens welke wij uitsluitend gebruiken voor het afhandelen en verwerken van uw bestelling. Persoonlijke gegevens van onze klanten worden niet doorgegeven aan derden. Uitgesloten zijn dat bedrijven welke nodig zijn voor het bezorgen van uw pakket ( zoals PostNL ). Persoonsgegevens worden bewaard zolang dit nodig is voor de afhandeling van uw bestelling en de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Afleveradres
  • E-mail adres
  • Land
  • IP adres
  • Bedrijfsnaam
  • Orderhistorie

KLANTACCOUNT:
U kunt bij ons er voor kiezen een account aan te maken d.m.v. een wachtwoord beveiligde directe toegang. Hier kunt u eerdere bestellingen bekijken of uw persoonlijke gegevens beheren. Als u een account aanmaakt wordt u een geregistreerde klant van onze webshop. Dit betekend dat wij een klantgericht profiel opstellen, waarin wij uw bestelhistorie vastleggen.

Wij bewaren uw account + gegevens totdat u aangeeft dat u deze verwijderd wilt hebben of zelf verwijderd.

CONTACT:
U kunt op verschillende manieren contact opnemen bij vragen zoals per email en telefoon. U kiest zelf welke gegevens u aan ons verstrekt. Deze gegevens worden enkel bewaard zolang dit nodig is voor de afhandeling van uw vraag.

COOKIES:
Om er voor te zorgen dat onze website goed werkt maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine eenvoudige tekstbestanden die uw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je onze webwinkel gebruikt.

Welke cookies gebruiken wij:

Functionele cookies of noodzakelijke cookies: voor het goed functioneren van de webwinkel zoals winkelwagen, afrekenen, het bijhouden van het verlanglijstje, inloggegevens opslaan.

Analytische cookies: voor het bijhouden van het aantal bezoekers in onze winkel en het meten van de tijdsduur, het bepalen van de volgorde waarin pagina’s worden bezocht
Social media cookies: Wanneer je de button Facebook aanklikt wordt een social media cookie geplaatst. De social media partij kan uw IP adres herkennen op het moment dat je een pagina van onze webwinkel wilt delen.
Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. Bekijk voor de mogelijkheden de helpfunctie van uw browser.

GOOGLE ANALYTICS:
Wij maken gebruik van Google Analytics om te kunnen zien hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Hiervoor hebben wij een overeenkomst afgesloten met Google. Google heeft geen toestemming de verkregen informatie te gebruiken voor eigen diensten.

Wij behouden ons recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

DISCLAIMER:

De installatie-specialist.nl besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. De installatie-specialist.nl behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.

De installatie-specialist.nl garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van de website of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. De installatie-specialist.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie door De installatie-specialist.nl of door U aan De installatie-specialist.nl middels een website van De installatie-specialist.nl of anderszins langs elektronische weg. De installatie-specialist.nl kan niet garanderen dat de op de site melde hyperlinks nog juist zullen zijn wanneer u deze bekijkt. De installatie-specialist.nl aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Op overeenkomsten met De installatie-specialist.nl zijn de Algemene Voorwaarden van De installatie-specialist.nl van toepassing. De installatie-specialist.nl behoudt zich het recht voor deze geldende bepalingen te wijzigen. Deze Algemene Voorwaarden kunt u opvragen bij De installatie-specialist.nl middels een mail te richten aan info@installatie-specialist.nl. Zijn er verschillen tussen de Algemene Voorwaarden op papier en die op de site? Dan is de geregistreerde versie bij de Kamer van Koophandel bindend. De installatie-specialist.nl garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. De installatie-specialist.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.